brave1

            Dacă tu nu ai grijă de tine, nimeni nu o va face. De aceea, trebuie să ne exprimăm mereu opinia cu curaj și să spunem ceea ce vrem cu adevărat să spunem, chiar dacă uneori deranjează.

Trăind fără frica de a fi judecată sau respinsă la un moment dat, nu este ceva de care ne putem deprinde de la o zi la alta. Ne este frică să nu fim judecate pentru gândurile noastre, pentru aspectul pe care-l avem, dar și pentru alegerile pe care le facem. Totuși, nu există frică mai mare decât aceasta și nu ar trebui să uităm acest lucru. Aceasta se referă la atitudinile noastre limitate, nesiguranța, dar și obsesiile.

 Atunci trebuie să alegem să facem o schimbare în viața noastră. Este cea mai bună mișcare pe care-o putem face. Chiar dacă credem sau nu, timpul intervine întodeauna când noi spunem în cele din urmă ”da” sau ”nu” fără frică.

În final, fiecare afirmație care vine direct din inimă ne ajută să ne definim pe noi înșine în fața celor din jur, astfel încât aceștia să ne cunoască mai bine. Și aceasta se numește: nevoia de a spune ”da” fără frică!

De asemenea, spune ”da” viselor și scopurilor fără teamă.

Advertisements