3-happy-woman

„Pentru a fi fericită, trebuie să te concentrezi pe tine.”

    În această viață în care meriți să fii fericită, și în timp ce ești conștientă de faptul că nu toate visele vor deveni realitate, poți fi mulțumită cu ceea ce ai, să fii dispusă să accepți multe lucruri bune care o să apară în drumul tău.

Este un act de egoism să spui cu voce tare că meriți să fii fericită? Asta este ceva ce toată lumea merită – toți avem dreptul de a fi iubiți, respectați și apreciați.

Nimic nu este mai important decât concentrarea pe o viață fericită. Dar, trebuie să avem un lucru foarte clar în minte: nu trebuie să așteptăm ca cineva să vină și să ne facă fericite.

De fapt, pentru a fi fericită, chiar nu ai nevoie de atât de multe. Mulți cred că fericirea vine de la a avea multe zerouri în cont sau mulți prieteni. Această gândire este una greșită.

Tot ce ai nevoie ca să fii fericită este o viață plină de demnitate și independență, să fii înconjurată de ceea ce este cu adevărat și cu adevărat important pentru tine.

Fericirea poate fi uneori un act de umilință sau un concept minimalist. Cel mai important lucru este de a ști ce vrei, să poți realiza ceea ce vrei și cu care să te identifici.

Încearcă ca într-o zi să faci lucrurile care îți plac, de care te bucuri și de care să fii mândră. Acestea sunt cele mai mari daruri. Orice altceva va deveni pur și simplu, aspecte sau lucruri care pot aduce beneficii și complicații în viața ta.

Știind ceea ce vrei cu adevărat de la viață nu este întotdeauna ușor. Este nevoie să treci prin niște experiențe de viață, care să te ajute să setezi anumite așteptări.

A învăța că există anumite persoane ale căror personalități nu se potrivesc cu ale tale – dacă ești introvertit, vei avea câțiva prieteni apropiați, decât să ai mulți și în același timp niciunul, este un lucru de care îți dai seama cu timpul.

Tu meriți să fii respectată: Asta este o regulă esențială pe care nu trebuie să o uiți. Știi deja ce meriți, de aceea, apără ce este al tău, apără caracterul tău, spațiul tău și valorile personale. În această viață, toată lumea merită să fie respectată. În plus, față de grija pentru tine, trebuie să existe reciprocitate în relații pentru a le menține fericite și stabile. Nimeni nu este egoist atunci când spune că are nevoie să fie respectat și fericit.

Trebuie să înveți să privești înainte spre orizont cu speranță. Iubește ceea ce te înconjoară cu simplitate și smerenie.

Advertisements