Bike parkour
Bike parkour

Bike Parkour sau trick-urile cu bicicleta este un sport urban spectaculos şi demn de admiraţie. Bicicleta este un obiect mai greu şi mult mai mare decât rolele sau skateboard- ul. Trebuie să fii foarte vigilent, deoarece te foloseşti   de picioare, dar şi de mâini. O manevrare greşită a bicicletei poate duce la accidentări grave. Acest sport se practică pe stradă, pe diferite bucăţi de construcţii sau betoane, dar şi în parcuri.

Tinerii care practică acest sport sunt foarte curajoşi şi se antrenează zilnic în parcuri, în locurile special amenajate. Prin acest sport, ei transformă totul într-o aventură spectaculoasă. Aceştia participă la concursuri, concurând cu tineri din alte ţări şi care au mai multă experienţă.

Bike Parkour  este practicat de băieţi, dar şi de fete care execută nişte mişcări extreme cum ar fi: salturi  sau răsuciri în aer. A început să fie practicat de tot mai mulţi tineri din România, dar îi atrage şi pe cei  mai mici pentru care există un antrenor special. Nu le pasă dacă se accidentează şi continuă să execute mişcările până le reuşesc.

Galerie foto:

Vezi video aici:

Advertisements